• Form of BusinessPrivate

Artkemi er et nyt kunstgalleri i centrum af København, der ligger på hjørnet af Rørholmsgade med sine mange gallerier, kun et stenkast fra Statens Museum for Kunst og Den Hirschsprungske Samling.

Galleriet udstiller dansk og international samtidskunst med en særlig fokus på udenlandske kunstnere, der bor i Danmark. Galleriet er en fremragende udstillingsplads, hvor man kan opleve nye stimulerende værker i forskellige genrer, udført af dygtige, engagerede kunstnere. Artkemis lokaler fungerer også som mødested og kommunikationsplatform, hvor kunstnere med forskellige kulturer kan udveksle erfaringer og idéer.

Besøgende i galleriet kan forvente en varm velkomst og en stor kunstoplevelse. Spørgsmål til værkernes ophavsmand, hans/hendes inspirationskilder, værkernes komposition, pris, betaling, transport m.m. vil blive besvaret bedst muligt så man får en forklaring, der er til at forstå. Galleriets butik har et udvalg af mindre kunstværker og brugsting udført af kunstnerne; f.eks. "special edition" krus og poser, små kunstværker, håndlavede tryk, dukker og kort. De kan købes til en overkommelig pris og er perfekt som souvenirs eller gaver.

Kurser i kunst afholdes lejlighedsvis i galleriets lokaler og annonceres i god tid.

See more
+5

Artkemi Gallery

Art gallery

We use cookies to make your browsing experience better. See how exactly.