• Form of BusinessCompany

E-Choppershop.nl is ontstaan nadat wij zelf in aanraking zijn gekomen met dit elektrisch aangedreven voertuig. In eerste instantie zijn wij begonnen als verhuurpunt en raakten we ervan overtuigd dat de E-Chopper de toekomst is.

Al meerdere jaren zetten wij ons in voor een duurzamere wereld. Met de komst van de E-Chopper wisten wij dat we ons ook moesten gaan inzetten om meer naamsbekendheid te creëren voor dit fantastisch voertuig. Omdat wij ook het gehele proces hebben meegemaakt bij de ontwikkeling van het voertuig, vinden wij nu ook dat Nederland er klaar voor is.

Waarom kiezen wij voor e-choppers?

- Voordelig in gebruik. Een van de grootste voordelen van een volledig elektrische snor/bromfiets is dat deze erg voordelig is in het gebruik. Tanken is namelijk verleden tijd met een e-chopper. En het mag duidelijk zijn dat de kosten voor tanken een stuk hoger liggen, dan voor het opladen van een e-chopper.

- Beter voor het milieu. Tijdens het rijden op een volledig elektrische chopper worden er geen luchtverontreinigende stoffen uitgestoten. Dit komt het milieu dus ten goede.

- Minder onderhoud. Een volledig elektrische chopper vergt weinig onderhoud. De e-chopper heeft namelijk weinig bewegende delen. Dat betekent dat deze delen minder snel slijten. Daarnaast zijn alle onderdelen relatief makkelijk en goedkoop te vervangen.

See more
+4

E-Choppershop

Electric vehicles

We use cookies to make your browsing experience better. See how exactly.