+2

Vezenje Calmo

Embroidery service

Vezenje Calmo accepts

Contact Information

  • Form of BusinessCompany

Vezenje Calmo Description

DOBRODOŠLI NA 1,2,3 IZVEZI.SI

Vezenje kot glaševanje danes predstavlja eno izmed možnosti preživetja. Oglašujete se lahko tudi z vezenim logotipom ali različnimi reklamnimi artikli, na katere vam izvezemo vaš logotip, različna vezena besedila ter različne vezene podobe po vaših željah.

Vezenje in izdelava vezenih našitkov in vezenih emblemov je le ena izmed dejavnosti, s katerimi se lahko ponosno predstavimo v našem podjetju.

Leta 2005 smo prevzeli družinsko podjetje, ki se že četrt stoletja ukvarja z vezenjem na vse vrste tekstilnih izdelkov. Združili smo preteklo znanje in izkušnje s sodobnimi zahtevami. Odlikujemo se po kvalitetno in oblikovno skladnem vezenju na majicah, brezrokavnikih, jaknah, srajcah, hlačah, delovnih oblekah, kapah, šalih, rokavicah, trakovih, torbah, predpasnikih, brisačah, krpah, papirju, plastiki... pa tudi po kvalitetno izdelanih našitkih, činih in okrasnih vrvicah - pletenicah.

Zagotavljamo vam, da bo vaš logo ali našitek, zvezen po vaših željah, na reklamnih artiklih ostal za vedno in odražal kvaliteto vašega in našega podjetja. Na vašo željo vam tudi priskrbimo različne reklamne artikle.

V našem podjetju ne pogojujemo vezenja z nakupom izdelkov oz. promocijskega material pri nas. Izdelke in ves promocijski material lahko kupite tudi pri drugih ponudnikih, pri nas pa naročite samo vezenje. Z naročilom vezenja direktno pri našem podjetju se izognete težavam ki lahko nastanejo pri prenašanju sporočil preko posrednika do nas.

See more
Vezenje Calmo was registered on BitcoinWide as one that accept cryptocurrency on August,2018. Looking for other Embroidery service where you can pay with cryptocurrency? Find now.
BitcoinWide recommendations:

We use cookies to make your browsing experience better. See how exactly.