• StatusNot Verified
  • Form of BusinessCompany
  • In Business Since2010

Business Description

Over Zilvergoudwinkel

Zilvergoudwinkel is een eigentijds en vernieuwend bedrijf voor de aankoop van de hoogste kwaliteit zilver en goud tegen actuele en concurrerende prijzen. Wij willen het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk maken om op een veilige, snelle en eenvoudige manier zilver en goud te kunnen kopen

Zilvergoudwinkel is in 2010 opgericht omdat er volgens ons te weinig mensen zich bewust waren van de impact van de financiële- en monetaire crisis op hun persoonlijke situatie. Daarnaast zijn er naar ons idee te weinig aanbieders die hun klanten op een professionele en eigentijdse manier bedienen. Inmiddels hebben wij vele duizenden klanten mogen faciliteren bij hun belegging in fysiek goud en zilver.

Missie en ambitie

Onze missie in om de huidige financiële- en monetaire crisis om te zetten naar kansen voor iedereen die op zoek is naar financiële bescherming en rendement. Vanuit deze missie is het onze ambitie om in Nederland de beste, meest klantgedreven en vernieuwende aanbieder van zilver en goud te zijn.

Kernwaarden

De kernwaarden die aan onze missie en ambitie zijn ontleend zijn integriteit, professionaliteit en klantgerichtheid.

Integriteit

In ons handelen willen wij eerlijk, oprecht, zorgvuldig en betrouwbaar zijn.

Professionaliteit en klantgerichtheid

Wij willen onze klanten van dienst zijn met hoogwaardige producten, kennis en faciliteiten. Hierbij willen wij de kwaliteit op een hoog niveau houden en waar mogelijk anticiperen op toekomstige behoeften van klanten. Daarnaast willen wij onze diensten en producten op een efficiënte wijze ter beschikking stellen.

See more
Zilvergoudwinkel was registered on BitcoinWide as one that accept cryptocurrency on August2018. Looking for other Precious metals dealer where you can pay with cryptocurrency? 
BitcoinWide Recommendations

All Categories

We use cookies to make your browsing experience better. See how exactly.